fredag den 10. november 2017

Mens alle er på Bogforum...

Det føles som om hele bogverdenen befinder sig i Bellacentret i København i denne tid, og jeg så sidder alene tilbage.
Men det er bare ikke muligt at rive så mange dage ud af kalenderen og bevæge sig til Sjælland - og lidt penge koster det jo også.
Selvom jeg virkelig gerne ville deltage i alle de skønne foredrag, møde forfatterne og købe mig fattig i bøger, så er det bare ikke min tur denne gang.
Jeg kan altid håbe, at jeg måske næste år får mulighed for at tilbringe en dag eller to til Bogforum.


Hvad jeg har jeg så gang i?

Mens alle andre mæsker sig med fantastiske mennesker, så er jeg i gang med at læse endnu flere bøger.
Jeg har netop færdiggjort 'Skildpadder hele vejen ned' af John Green, som der kommer en anmeldelse af her på bloggen om kort tid.
Derudover har jeg gang i en kærlighedshistorie, Sexy Stranger af Kendall Ryan. For der skal altså lidt kærlighed til engang imellem! Om det så ender lykkeligt eller ej, det har jeg endnu til gode at finde ud af.
På min læseliste står også 'Love is war'-serien af R. K. Lilley. Jeg er så småt gået i gang med Scarletts historie, men jeg må indrømme, at den ikke rigtig har fanget mig endnu. Men nu er jeg heller ikke så mange kapitler inde i den.

Hen over vinteren

Ja, vinteren er jo snart på vej - er der nogen der siger. I følge kalenderen er der kun små 3 uger til vi går ind i de mørke vintermåneder.
Jeg har lidt bøger på den liste også, som jeg håber at komme i gang med til den tid. Det er blandt andet Bossman af Vi Keeland, Fikseren af Gabriella Ullberg Westin, Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm samt selvfølgelig Origin af Dan Brown. Det er nogle lidt større bøger, og jeg ser frem til at begrave mig i dem i den kolde tid. Der skal nok komme nogle anmeldelser af dem her på bloggen en gang i fremtiden.


På min ønskeseddel står der...

Nu står julen jo snart for døren, snart skal der pyntes op, hentes juletræ og laves julegodter. Der skal også købes julegaver. Jeg er i gang med at skrive min ønskeseddel til julemanden - eller familien - eller hvem der nu vil have den. Og der skal helt sikkert også nogle bøger på den liste.
Der står allerede 3 bøger, men de har nu stået der i noget tid. De er lidt svære at få fat i, da den ikke kan købes i Danmark. Det er den tyske version af Bud Spencers biografier. De er desværre ikke oversat til Engelsk, så det var enten den tyske eller italienske version - og mit italienske er vist ikke godt nok til at kunne læse bøger!
Den nyeste Apollo bog af Rick Riordan, The dark prophecy, er også på listen - jeg har praktisk talt alt hvad Mr. Riordan har skrevet af mytologiske bøger - så denne serie MÅ jeg også have. Og jeg læser dem på Engelsk.
Derudover har jeg nogle forholdsvis nye bøger på listen; Pagten af Michael Katz Krefeld, De voksnes rækker af Anna Grue, Er du Okay Nanna? af Anika Eibe samt portrættet af vores allesammens kronprins Frederik, Under Bjælken.

Er der nogle som jeg mangler? Skriv endelig i kommentarerne hvis der er noget du synes jeg bør give mig i kast med hen over vinteren, eller som burde skrives på min juleønskeliste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar