søndag den 5. november 2017

Mack Daddy - Penelope Ward

Boganmeldelse:
Titel: Mack Daddy
Forfatter: Penelope Ward
Udgivelses år: 2017
Forlag: Penelope Ward Books
Sprog: Engelsk
Antal sider: 342
Genre: Romantik

Jehjes:
Læst sprog:Engelsk
Læst som: E-bog
Læst dato: Oktober 2017Resumé

Mackenzie og Francesca var bofæller da de gik på kollegiet, men selvom tiltrækningen var der, så skete der aldrig noget. Nu, flere år senere, dukker Mackenzie op, med sin søn, i den klasse som Francesca er lærer for. Tiltrækningen er der stadig, men selvom han er den lækreste far - Mack Daddy - så er det ikke smart som lærer til hans søn, at have et seksuelt forhold til ham.
Vi følger deres historier, set fra begges synspunkter, med flashbacks til deres fortid sammen. Hører om hvilke forhindringer der skal overvindes, for at de måske kan finde sammen. De har hver især deres problemer de tumler med. Mack vil gerne være den bedste far han kan for sin søn, men har lidt problemer med eks'en, Francesca derimod kæmper med social angst og OCD tendenser.

"I remember it all - the good and the bad - 
and I wouldn't trade any of it."
- Mackenzie, der tænker tilbage på deres tid sammen.

Ren romatik

Da Mackenzie (Mack) og Francesca (Frankie) mødte hinanden, var det ikke på den der 'kærlighed ved første blik'-måde, nej, det var pænt mere pinligt for dem begge. Det førte til at de tilbragte meget tid sammen, selvom Mack havde en kæreste på det tidspunkt. De så film, vaskede tøj og spiste sammen - alt sammen uden den mindste hentydning til noget seksuelt. Og alligevel, så lå det i luften. De gjorde dog aldrig noget ved det, noget som de begge på en måde fortryder i dag. Men nu, hvor de mødes igen, er Mack opsat på, at NU er tiden inde til at vinde Frankie over.

OCD - Pure O

Obsessive Compulsive Disorder (OCD) involverer uønskede og forstyrrende tanker, der trænger ind i sindet og forårsager stor angst eller ubehag, og som kan give tvangshandlinger. Francesca lider af den del af OCD der hedder Pure O, hvor de angstfremkaldende tvangstanker kun finder sted i sindet. Hun har problemer med at være sammen med folk hun ikke kender, dog har hun ikke samme problemer med børn - hvilket er en af grundene til at hun har valgt at blive lærer. Mackenzies søn, Jonah, har lidt samme problemer, så hun forstår ham og formår at give ham nogle hjælpemidler for at han kommer nemmere igennem dagene.

"Well, like you might be talking to me, and I'll have a random thought about stabbing you. The average person would just dismiss it as a fleeting thought. But someone with an obsessive mind like me would perform mental rituals in order to determine if there's any validity to it"
- Francesca der forklarer Mackenzie hendes problem med OCD/Pure O

Helt fantastisk bog

Dette er en bog som jeg gerne vil læse igen og igen. Mack er den der totalt lækre far - for en gangs skyld ikke en lækker ungersvend, men en som rent faktisk ved hvad det vil sige at have børn! - og Frankie er den lidt usikre pige, der ikke ser sig selv som værdig til sådan en lækker fyr. Noget som rigtig mange vil kunne identificere sig med. Jeg har allerede nu anbefalet den til flere veninder, og nu vil jeg bestemt også anbefale dig at læse den. Og det lige meget om du er mand eller kvinde, så vil du få rigtig meget ud af at læse denne bog.

Udgiv den på dansk, tak!

Min vurdering af bogen er 5 ud af 5 stjerner. Den er endnu ikke udgivet på dansk, men jeg er sikker på, at den vil være en hel klar sællert hvis/når den bliver det. Jeg læste den på engelsk, hvilket bestemt kan anbefales. Den indeholder ikke svære ord og er nem (og hurtig) at komme igennem. Når man først kommer i gang, er den meget svær at lægge fra sig igen. Den sætter også nogle tanker i gang, med hensyn til OCD og hvordan man kan tackle det i hverdagen.
En rigtig god romantisk bog, der er fantastisk til kølige efterårsaftener under tæppet, eller i sommerhuset.

🌟🌟🌟🌟🌟

Ingen kommentarer:

Send en kommentar